www.jkssbmocktest.in
Sports & Awards Current Affairs
1. ICC Champions Trophy 2025?
Ans: India
Ans: India
2. 9th Asian Winter Games 2025?
Ans: China
Ans: China
3. Highest Paid Athletes 2025?
Ans: Cristiano Ronaldo
Ans: Cristiano Ronaldo
4. Tata Steel Chess Master 2025?
Ans: R Praggnanandhaa
Ans: R Praggnanandhaa
5. Kho Kho World Cup 2025 host?
Ans: India
Ans: India
6. 14th Senior Hockey Championship?
Ans: Odisha
Ans: Odisha
7. Most Medals at Paris Olympics 2024?
Ans: USA
Ans: USA
8. Women's Hockey Jr Asia Cup 2024?
Ans: India
Ans: India
9. Fastest to 14000 ODI Runs?
Ans: Virat Kohli
Ans: Virat Kohli
10. Women's T20 WC 2024 Winner?
Ans: New Zealand
Ans: New Zealand
Comments
Post a Comment