GK Shorts
Sports & Awards Current Affairs 2025
www.jkssbmocktest.in
1. ICC Champions Trophy 2025?
Ans : India
2. Asian Winter Games 2025?
Ans : China
3. Highest Paid Athlete 2025?
Ans : Cristiano Ronaldo
4. Tata Steel Chess Master?
Ans : R Praggnanandhaa
5. Kho Kho World Cup Host?
Ans : India
6. Senior Hockey Championship?
Ans : Odisha
7. Paris Olympics Most Medals?
Ans : USA
8. Women's Hockey Jr Asia Cup?
Ans : India
9. Fastest 14K ODI Runs?
Ans : Virat Kohli
10. Women's T20 WC 2024?
Ans : New Zealand
✅ Check link in comment section

Comments

Popular posts from this blog